zelenalipa_pattern

Opäť o kus bližšie k cieľu

Späť na všetky články  /  29. septembra 2023

V auguste sme na Zelenej lipe pokračovali v budovaní nových parkovacích miest. V interiéri sme najmä osádzali sadrokartónové podhľady, na niektorých podlažiach sme realizovali potery a začali sme klásť dlažbu v prvých kúpeľniach. Kúpeľne vyzerajú už teraz výborne, a to aj vďaka bezlištovému prevedeniu (jolly hrany), kedy sa obklady režú pod 45 stupňovým uhlom.

Na vonkajšom plášti stavby zabrala spoločnosť ROLAM s. r. o., ktorá práve finišuje s montážou diaľkovo ovládaného exteriérového tienenia – screenových roliet.

Exteriérové tienenie

Vďaka screenovým roletám sa pred slnečným žiarením ochránite jedným klikom na diaľkovom ovládači. Tento moderný tieniaci prvok zaisťuje optimálne zatienenie a zabraňuje nežiadúcemu prehrievaniu interiéru. Čiastočná svetelná priepustnosť a variabilita zabezpečí tieň bez straty výhľadu a zároveň chráni súkromie.

Materiálové zloženie roliet (sklenené vlákno, PVC, polyester) zabezpečuje vysokú odolnosť voči poveternostným vplyvom, a preto sú ideálne pre exteriérové použitie. Rolety, keď nie sú zatiahnuté, sú ukryté v boxe, ktorý sa skrýva pod fasádou, takže sú takmer neviditeľné. 

Okrem praktických benefitov nás veľmi teší aj estetická hodnota sceenových roliet, ktoré v kombinácii s hliníkovými oknami a tehličkovou fasádou, posúvajú Zelenú lipu na úplne iný level.

Pozrite si ponuku bytov

Prezrite si zoznam všetkých ponúkaných bytov a vyberte si ten, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám.