zelenalipa_pattern

Od tehličkovej fasády k úspešnej kolaudácii

Späť na všetky články  /  19. júla 2023

Bývanie v Zelenej lipe je zase o krok na dosah. Vlastne o pár krokov. Podarilo sa nám dosiahnuť dôležité míľniky – začali sme s kolaudáciou vybraných objektov a realizáciou nádhernej tehličkovej fasády. Naša vízia sa postupne mení na skutočnosť.

Realizácia pôsobivej tehličkovej fasády 

Pokračujeme v aktívnom stavebnom tempe. Práce na fasáde sú v plnom prúde. Momentálne prebieha zateplenie vonkajšej fasády nášho polyfunkčného domu zo všetkých svetových strán. Nadčasový tehlový obklad značky Klinker je takmer dokončený na východnej strane budovy. Ďalej postupujeme na severnej strane a je zjavné, že odtieň pálenej tehly presne zodpovedá vízii architekta. Súčasne sme začali práce na spevnených plochách v okolí Zelenej lipy a sme v záverečnej fáze výstavby oporných múrov.

V interiéri momentálne prebieha pokládka podlahového polystyrénu a inštalácia rozvodov podlahového kúrenia a dátových rozvodov na 2. a 3. nadzemnom podlaží. V technickej miestnosti už máme nainštalovanú odovzdávaciu stanicu tepla pre ohrev vody a podlahové kúrenie

Vodná stavba je skolaudovaná

A ešte jedna skvelá novinka. Kolaudačné rozhodnutie na vodnú stavbu (SO 09 dažďová kanalizácia a vsak na zadržiavanie dažďovej vody zo striech) je právoplatné. Popri stavebnej realizácii sme začali s kolaudáciou tých stavebných objektov, ktorých charakter a harmonogram to umožňuje ešte pred dokončením hlavného stavebného objektu.

Leto je v plnom prúde a my sa ho snažíme využiť naplno.

Pozrite si ponuku bytov

Prezrite si zoznam všetkých ponúkaných bytov a vyberte si ten, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám.