zelenalipa_pattern

Hliníkové okná ako súčasť štandardu bývania

Späť na všetky články  /  7. marca 2023

Na Zelenej lipe sme začali s montážou veľkoformátových hliníkových okien s trojsklom od nemeckého výrobcu Wicona. Tie vďaka svojej funkcionalite, technickým parametrom a estetickej hodnote naplnia predstavy aj tých najnáročnejších klientov.

Ojedinelé riešenie

Hliníkové okná sa v bytových domoch používajú veľmi zriedka, pretože oproti plastovým alebo dreveným oknám patria do najvyššej kvalitatívnej kategórie. Svojim užívateľom prinášajú množstvo výhod – hliník je mimoriadne stabilný, odolný a pritom pomerne ľahký. Hliník má dlhú životnosť, najlepšie odoláva poveternostným podmienkam a v kombinácii s použitým trojsklom dosahujú tieto okná veľmi úsporný energetický režim.
Čerešničkou na torte bude vzhľad hliníkových okien, ktorý najlepšie vyznie na hotovej stavbe, na čo sa už teraz veľmi tešíme. Okná na Zelenej lipe sú naviac v bezfalcovej verzii (rovnako ako interiérové dvere), a teda nebude vidieť  žiadne pánty, len čisté línie.

S ich montážou sme začali na etapy v mesiaci február. Hliníkové rámy sú osádzané predsadenou montážou – pred líc obvodového muriva, čím sa eliminuje vznik tepelných mostov či roseniu v zimnom období.

Pozrite si ponuku bytov

Prezrite si zoznam všetkých ponúkaných bytov a vyberte si ten, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám.