zelenalipa_pattern

Zima na Zelenej lipe

Späť na všetky články  /  10. februára 2023

Zima síce stavbám nepraje, ale aj vďaka pomerne teplému počasiu sa nám v januári podarilo zhotoviť hrubý skelet predposledného 3. nadzemného podlažia a tiež sme začali práce na murovaní vnútorných priečok na nižších podlažiach. Začali sme s montovaním 1. veľkoformátových hliníkových okien a pokračovali sme tiež v prácach na betónovaní centrálnej šachty pre výťah.

Ak sa pre stavbu relatívne vhodné počasie udrží aj vo februári, radi by sme začali montáž posledného nadzemného podlažia, ktorého základ bude tvoriť oceľová konštrukcia. Toto podlažie bude ustúpené a bude zaberať menej ako 50% pôdorysu ostatných podlaží. Tiež chceme pokračovať s montážou hliníkových okien a ak všetko pôjde dobre, očakávame aj nástup prvých profesistov (elektrika a voda).

V rámci projektu Zelená lipa vznikne na 1. prízemnom podlaží mimoriadne atraktívny nebytový priestor, ktorý bude ťažiť z dobrej viditeľnosti a dostupnosti. Veľmi sa tešíme, pretože skúsenosti z iných projektov hovoria jasne, že takéto priestory vytvárajú charakter mestského bývania a zhodnocujú bytové jednotky v jeho okolí. Už teraz usilovne pracujeme na jeho obsadení vhodným nájomníkom alebo vlastníkom.

Pozrite si ponuku bytov

Prezrite si zoznam všetkých ponúkaných bytov a vyberte si ten, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám.