zelenalipa_pattern

Zelená lipa – kto sa podieľa na jej zrode?

Späť na všetky články  /  19. septembra 2022

Tak ako nechceme aby dobré nápady ostávali len na papieri, tak isto sa radi podelíme aj o úspešné spolupráce. Zelená lipa to nie je len partia z Bukna Laurinčík.

V portfóliu Architektonického štúdia Atrium

Zelená lipa bola naša prvá spolupráca, neostalo však len pri nej a spoločne pracujeme na ďalšom krásnom projekte. Architektonické štúdium Atrium bolo založené v roku 1991 s cieľom integrovať architektúru, urbanizmus, dizajn a výtvarné umenie do jedného priestoru. 

Títo šikovní Košičania majú na svojom konte množstvo ocenení ako napr. Cenu Dušana Jurkoviča za stavby Mlyn Humenné a Art School Smižany, Cenu verejnosti CE.ZA.AR za dielo Vila P v Košiciach, či výhru v súťaži MIB, na základe ktorej sa budú spolu s ďalšími 5 ateliérmi podieľať na obnove verejných priestorov v Bratislave.

„NAŠÍM ZÁMEROM BOLO OČISTIŤ BUDOVU OD ARCHITEKTONICKÝCH NÁNOSOV, KTORÉ POČAS PREDOŠLÉHO OBDOBIA BUDOVA ZÍSKALA. PRIZNAŤ JEJ KONŠTRUKČNÝ SKELET A NAVIAZAŤ NAŇ. VEĽKORYSÉ PRESKLENIA, TEHLIČKOVÝ OBKLAD NA FASÁDE, VYTVORENIE ŽIVÉHO PARTERU, POBYTOVÉ TERASY, TO VŠETKO BOLI NÁSTROJE, KTORÉ NÁM POMOHLI DOSTAŤ PÔVODNÚ KONŠTRUKCIU DO ÚPLNE NOVÉHO ŠTANDARDU.“ 

(Ing. MICHAL BURÁK)

Zhotoviteľ stavby s bohatými skúsenosťami

Stavebná realizácia Zelenej lipy je pod záštitou generálneho zhotoviteľa spoločnosti BTB GROUP s.r.o., s ktorou už máme jednu vydarenú spoluprácu takmer za sebou – momentálne finišujú náš ďalší projekt Apartmány Bešeň v obci Bešeňová.

S viac ako 18 ročnými skúsenosťami na stavebnom trhu má za sebou BTB GROUP s.r.o. množstvo stavebných realizácií rôzneho druhu cez líniové stavby, rekonštrukcie až po pozemné stavby. Z veľkého množstva projektov spomenieme napr. projekt Graniar v Banskej Bystrici, apartmánové domy Maladinovo na Liptove či Evergreen Tále.

Pozrite si ponuku bytov

Prezrite si zoznam všetkých ponúkaných bytov a vyberte si ten, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám.